HafidzAhmad's Blog

My Life, My Dreams

Tag: putrajaya

Apartmen Anggerik Putra Perdana untuk dijual

Salam tuan/puan

Kepada yang ingin memiliki rumah bajet, Apartmen Anggerik di Putra Perdana ini amat sesuai dengan bajet anda!

Lokasi terletak 15min dari Putrajaya, 10min dari Cyberjaya, 35min ke KL melalui MEX.

Kawasan berpagar dan berpalang! Berdekatan dengan sekolah, pasar awam dan deretan kedai!

Tingkat 4

3 bilik dan 2 bilik air

Pegangan Leasehold, Bumi lot

Sewa boleh cecah RM700 jika anda ingin sewakan rumah ini

Harga RM120,000 boleh nego! URGENT

CASH BUYER amat dialu-alukan!

Details di —->>>>mudah.my

BERMINAT SILA HUBUNGI TALIAN +6016-6665859!

1017263_469740933107168_260469628_n 1005273_469740936440501_2012074868_n 994167_469740943107167_1233936692_n

Homemade Sheperd Pie daripada HOT BAKES

Salam dan selamat sejahtera..

Kali nih aku nk kongsi sejenis masakan western iaitu Sheperd Pie. Sheperd pie nih bahan utama adalah daging yang dimasak empuk bersama sos tomato puri. Toppingnya pula adalah kentang rebus yang dilenyek bersama sedikit susu penuh krim..kemudian dibakar didalam ketuhar selama 30min. Hasilnya memang mamamia.. terbaik!!

HOT BAKES menerima tempahan untuk Sheperd Pie samada dalam bentuk frozen ataupun siap sudah dibakar. Harga pula amat berpatutan iaitu untuk 9″ x 9″ harganya adalah RM25 manakala 8″ x 4″ harganya adalah RM15.

Jika anda ingin menempah Sheperd Pie nih boleh COD area Putrajaya, Bangi dan Kajang. Berminat boleh roger 016-6665859!

Sebelah kiri adalah 9"x9' dan sebelah kanan adalah 8'x4" (Frozen)

Sebelah kiri adalah 9″x9″ dan sebelah kanan adalah 8″x4″ (Frozen)

Sheperd Pie yang telah dibakar

Sheperd Pie yang telah dibakar

10645090_10152799641854807_4698180408834587663_n

Aktiviti pagi

Salam…

Pagi nih wife ajak jogging…tapi kasut jogging taraa..(alasan). So aku pun ikutkan je laa… tak jadik jogging kami brisk walking jaa… aku pun sarung laa seluar track dan baju t-shirt cycling aku kaler hitam…
Turun bawah buka rak kasut memang betul takde kasut jogging yg ade sneakers..ape barang nk pakai sneakers…so nk senang aku sarung je selipar getah…hehehe..
Kami pun ber “brisk walking” laa dr rumah aku ke Precint Diplomatik…takdelaa jauh sgt dlm 500m je..

image

image

image

sampai kat P15 lepak plak mamak minum ahaha..tak sah kalo minum je so amik laa tepung wadih n masala wadih..wife order roti canai bungkus untuk di bawa pulang..

image

Selesai bersarapan kami pun pulang ke rumah….sungguh seronok aktiviti pagi nih..

© 2018 HafidzAhmad's Blog

Theme by Anders NorenUp ↑