HafidzAhmad's Blog

My Life, My Dreams

Tag: Harley Davidson for rent in KUALA LUMPUR

HARLEY DAVIDSON RENTAL IN MALAYSIA

HDRETRO1Salam and greetings to all..

KLezbike provides a Harley Davidson bikes for rent. We are very committed to serve all our cusotmers up to our standards and SOP.

All the models and can be viewed at our official website at www.klezbike.com. All you need to do is scroll down all the models and choose the one that suits you! Then give us a call or What’s up at +6016-6665859!

Simple as that..

Regards

 

BOOK YOUR BIKE NOW!!

RENTHD2

HARLEY DAVIDSON FOR RENT IN KUALA LUMPUR

Salam and greetings to all viewers..

ON YOUR BIKES!!

Ride a Harley Davidson in Kuala lumpur now much more easier whereby you can just rent it! KLEZBIKE provides a few models of  Harley Davidson so that you can choose any bikes that suit you.. The models consist of Sporster, Dyna Superglide, Fatbob and Streetglide.

All you need to do is visit our official website at www.klezbike.com or call us at +60166665859. We will assist you on the rental procedures.

Thanks for your support.

*Terms and conditions applied

IMG_1518313411814

KLEZBIKE Delivery @HDPJ

Salam

Terima kasih kami dari team KLEZBIKE ucapkan kepada tuan-tuan yang SEWA MOTORSIKAL HARLEY DAVIDSON. Kali ini 4 buah motorsikal Harley Davidson yang terdiri daripada model Sportster Iron883, Dyna Superglide, Fatbob dan Streetglide  dilamar oleh 4 orang jejaka kacak dan salah seorang daripada mereka adalah warga Korea yang berkerja di sini.

Daripada perbualan aku, mereka ini adalah tenaga kerja di Bahagian R&D disalah sebuah kilang di Rawang. Masing-masing memiliki motorsikal berkuasa besar berjenama Kawasaki dan Ducati. Mereka akan ride ke Ipoh untuk menikmati NASI GANJA dan MEE UDANG. Safe ride u ollss…

klezbike_2

klezbike_1

klezbike_3

GENTLEMEN START YOUR ENGINE!!

Untuk maklumat lanjut berkenaan sewa Harley Davidson, boleh hubungi talian +6016-666 5859 atau layari website kami di www.klezbike.com.

Sesi Photoshoot Pengantin bersama motorsikal Harley Davidson

Salam…

Hari minggu lepas team HARLEY DAVIDSON SEWA KLEZBIKE telah dijemput untuk mengiringi pengantin. Majlis berlangsung di Precint Diplomatik, Putrajaya. Sebanyak 4 buah motosikal berkuasa besar berjenama Harley Davidson Sewa digunakan untuk mengiringi pasangan raja sehari ini.

Tidak habis di situ, kemudiannya sesi bergambar di antara pasangan pengantin bersama motorsikal Harley Davidson Sewa. Pelbagai pose di gayakan oleh pasangan ternyata kedua-dua mempelai memang sporting ketika lensa mengambil gambar mereka bersama motorsikal Harley Davidson Sewa kami!!

Jika anda ingin mengabadikan potret perkahwinan anda bersama HD…kami menawarkan pakej yang menarik, anda boleh berhubung terus di talian 0166665859 atau layari laman web KLEZBIKE di www.klezbike.com

Barisan Motorsikal HD

Barisan Motorsikal HD

Sweet couple...

Sweet couple…

 

 

 

 

 

 

 

 

Renungan mata ke mata...

Renungan mata ke mata…

10410322_10152509432759807_4050144263140901132_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROMO KLEZBIKE 2014

 

10557371_326305430869389_3918070760222508605_n

IMG-20140801-WA0005

Contact us to rent a Harley Davidson bike or you can visit our website www.klezbike.com

engine

 

 

 

 

 

 

 

collage_20140803111945719

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breakfast Ride Roti Canai Ikan Pari

Salam semua…

Pernahkah anda merasa roti canai cecah asam pedas ikan pari?? Memang rare dan hanya ada di Melaka Bandaraya Bersejarah haha.. Pelik tapi bener… tapi sekali cuba terangkat beb! first time aku makan roti ngn asam pedas ikan kari kalo tak biasenyer cecah kuah dal takpon kari, ape-ape jenis kari laa.. dengan rase ikan yang “well-cooked” dan ditambah pula dengan rase ikan yang fresh membuatkan berbaloi-baloi aku ridee kude hitam aku Iron883 dari Maluri ke Melaka..

Aku bertolak dari Maluri pukul 7.00 pagi, dan berkumpul di Tol Bangi seperti yang dijanjikan tepat jam 7.15 pagi aku sampai sebab janji dengan member jam 7.30 pagi kat sana. Kami bertolak dari tol Bangi lebih kurang jam 8.00 pagi melalui lebuhraya Plus arah selatan menuju ke Ayer Keroh Melaka. Alhamdulillah cuaca pagi itu cerah dan nyaman sekali, kereta pon tak banyak pepagi hari nih yelaa weekend mane ade banyak kete sangat.. Kami berhenti untuk isi minyak di Hentian Ayer Keroh dan meneruskan perjalanan ke Melaka dan kami tiba di Exit Ayer Keroh lebih kurang jam 9.15 pagi.. trip kali ini diketuai oleh Tuan Shafie Bustan yang juga anak kelahiran Melaka so tak jadik masalah sebab mmg die otai jalan-jalan kat Melaka tuu..Pada mula destinasi kami adalah ke Medan Selera Limbungan.

Sesampainyer kami di sana,  tutup plak kedai roti canai tuu, so pie bawak la kami ke kedai tepi jalan yang juga menyajikan menu yang sama tidak jauh dari medan selera tuh..tudiaa punyelah ramai orang fullhouse gerai roti canai tuu…setelah mendapatkan meja kami pun memesan menu utama iaitu roti canai kuah asam pedas pari, sotong masak sambal, dan kuah kari ikan siakap…perghh memang kaww…

Memang putus orang datang ke gerai tu pagi tuu…ade saja customer datang yang tua, yang mude-mudi ade yang bawak famili menikmati sarapan roti canai di gerai tuu…setelah lepak lebih kurang sejam kat gerai itu kami pon berangkat pulang ke KL. Aku sampai di Maluri lebih kurang pukul 12.15PM dan mengambil mase perjalanan lebih kurang sejam 15 min sahaja..

IMG-20140513-WA0016 IMG-20140513-WA0015

IMG-20140513-WA0009 IMG-20140513-WA0012

IMG-20140513-WA0011

MOTORSIKAL BERKUASA BESAR HARLEY DAVIDSON UNTUK DISEWA

SALAM SEMUA…

Pernahkah anda bermimpi untuk menunggang motorsikal berkuasa tinggi, merasai kuasa tujahan enjin V-Twin Harley Davidson??..Kini anda tidak perlu memiliki untuk merasai kenikmatan menunggang motor Harley Davidson ini, KLezBike dengan ini berbesar hati menyediakan khidmat sewaan motorsikal berkuasa besar model Sporster Iron 883 Harley Davidson tahun 2014.

Sungguh mudah untuk menyewa, anda hanya perlu sertakan fotokopi IC and Lesen B Full, jika anda tiada Lesen B Full tidak mengapa anda boleh hidupkan L anda itu sahaja! Dokumen sokongan lain yang perlu anda beri adalah bil utiliti rumah anda sebagai contoh bil ASTRO, TNB atau SYABAS.

Kadar sewaan bagi motorsikal ini adalah seperti di bawah:

i) RM450 untuk sehari

ii) RM1200 untuk 3 hari

iii) RM2350 untuk 7 hari

iv) RM4500 untuk sebulan

Motorsikal sewa HD ini sesuai bagi semua golongan, handling yang baik dan tidak terlalu berat dibandingkan dengan model-model lain!!

Berminat anda boleh hubungi KLezBike Maluri ditalian +60166665859, anda boleh whatsup kami juga.

Anda boleh lawati FB page kami di sini.

Motorsikal Sewa HD

Motorsikal Sewa HD Iron 883 bahagian hadapan 

Motorsikal Sewa HD Iron 883 bahagian belakang

Motorsikal Sewa HD Iron 883 bahagian kiri

Motorsikal Sewa HD Iron 883 bahagian kanan

 

© 2018 HafidzAhmad's Blog

Theme by Anders NorenUp ↑